Vacances d’última hora (help!)

No puc més. Necessite fer vacances, com tothom. Ja sé que les tinc previstes a l’octubre, però he de desconnectar o no arribaré. I així tampoc no treballe bé. Així que he decidit escapar-me tres dies la setmana que ve, a algun lloc de platja, no massa lluny de Barcelona i per fer el que s’ha de fer en vacances: prendre el sol, llegir (molt!), dormir, i gaudir de bona companyia.

Ara només em falta trobar on anar. Un hotelet tranquil, o un apartahotel, o una habitació de casa rural però a prop del mar, un bon càmping…

Algú té alguna suggerència?

Un pensament a “Vacances d’última hora (help!)

  1. Dona, ja ho poses difícil! ‘Mar’ i ‘tranquil’ són termes contradictoris o, com es diu ara, un oximoron.

    Potser al Delta de l’Ebre? Podràs fer-hi llargues passejades amb poca gent, visitar el parc natural, arribar a la platja del Trabucador, visitar els ‘calaixos’ o llacunes interiors, navegar Ebre avall. Això sí, et caldrrà un mitjà de comunicació propi; si no, et floriràs.

    Sigui com sigui, ‘take it easy’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *