Un altre país

el bloc abans conegut com 'El meu país d'Itàlia'

pel món

 

Anit van emetre Valencians pel món de Roma amb la meua aparició estel.lar, jo no ho he vist encara, però em vaig divertir molt igualment, entre els amics a fb que quasi m’ho van retransmetre, telefonades, missatges i tot això, anit vam riure molt. Va haver un moment, quan es va acabar, que em vaig sentir Liz Taylor, amb els telèfons sonant i els sms i fb que treia fum…, de totes maneres totes les telefonades eren parents o amics, Spielberg n’ho m’ha telefonat, encara, doncs millor que no s’encante que sé que els germans Coen tenen molt d’interès.
Aquest matí m’he posat el despertador a les sis per veure’l a l’internacional que emet via internet i ací estic, morint-me de son i mirant el programa… d’Istambul.

Actualització: Josep m’ho ha gravat i ho ha penjat ací, gràcies!



  1. Lo bo es fa esperar ….  Crec que més aviat pot ser Spielberg qui et telefoni; noia romàntica, aventurera, coneix xicot ben plantat i tots dos comencenuna aventura en un altre planeta …..
    Bon dia. 

  2. marieta, gràcies per penjar el teu moment Warhol. M’ha vingut un atac de tornar a Roma.
    (quan vaig entrar al Panteó, em va agafar com un iuiu. Plovia. Encara no m’he refet de l’emoció).
    Gràcies, una altra volta!

  3. magnífica, Maria! I sí que és la teua veu, almenys tal com jo la recorde 🙂 Molt bona la tria de llocs per mostrar i el teu ‘estar’ davant la càmera. Encantat d’haver conegut també l’F. Enhorabona!

  4. la estrella! la primera en aparèixer, la que es mou en desenvoltura per la ciutat i la que ha fet aprendre valencià a un italià. Magnific!

    PD cada dia m’han més complicat el codi els de vilaweb

  5. De la vostra mà Roma va ser nova i amb la vostra presència d’avui hem reviscut el dia que vàrem compartir. Esteu molt guapos. Si Spielberg no telefona potser ho farà na Coixet . Besades enyorades des de Mallorca
  6. No sabia que eixies per Canal Nueve. Però ara gràcies a l’enllaç que has posat ho he vist. Fantàstica embaixadora a la capital. I molt bé recordar els Borja i la plaça de la Pilota..

    Si un dia passe per Roma ja et visite…

    Enric, Pols d’Estels.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per marieta | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent