Des del terrat de casa

Un espai per a l'opinió, obert a totes les aportacions i c omentaris

Solucions de quilòmetre zero

Publicat el 22 d'abril de 2021 per Zequi Castellano i Moreno

Cada cap de setmana que passa, em preocupa sobremanera l’actitud negacionista d’una part de la població davant d’algunes marques de vaccí presents al mercat. L’esforç investigador i científic que se n’ha fet per trobar aquest camí que ens permeta sortir del túnel de la pandèmia, ha estat ingent i molt positiu, si no fos perquè hi ha un alta component de negoci d’alguns laboratoris.

Si per lluitar contra l’VHI es van liberalitzar patents, no s’entén com per a aquesta emergència sanitària, les companyies farmacèutiques es mostren reticents. El Planeta i les persones que l’habitem, necessitem defensar-nos d’aquests éssers microscòpics i ho hem de fer amb el concurs de tothom; de les farmacèutiques, també.

No ens podem despenjar els uns dels altres perquè, quan la Terra es queixa, tothom ho patim. Les solucions han de venir amb propostes fetes al quilòmetre zero i serà amb la nostra actitud, que podrem aconseguir deturar l’escalfament d’un planeta que es troba a tres dècimes d’un punt de no retorn i a un pas del penya-segat del col·lapse i això no ens ho podem permetre.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.