Des del terrat de casa

Un espai per a l'opinió, obert a totes les aportacions i c omentaris

Ningú la pot parar?

Publicat el 7 de juny de 2023 per Zequi Castellano i Moreno

Si alguna cosa ens ha de preocupar, per damunt dels resultats electorals i de la convocatòria d’una nova contesa per al 23 de juliol vinent, ha de ser la tensió que s’hi viu a les portes de casa, entre els dos grans blocs situats a un costat i a l’altre de la guerra d’Ucraïna.

Ens ha de preocupar, perquè encara que no ens ho cregam, són aquestes paraules majors i afecten (com ja s’ha vist) molt de prop l’economia de proximitat i la fluctuació dels preus de la cistella de la compra.

Tothom perd amb aquesta guerra i els més febles, encara perden més, tot i que pensem que no ens afecta i que normalitzem les notícies com si aquest conflicte no anara amb nosaltres…

El conjunt de Planeta per més o menys i qui més ho fa és Ucraïna, com es pot comprovar a cada noticiari, en ver les seues ciutats reduïdes a ruïnes i la gran quantitat de víctimes  civils comptabilitzades.

Davant d’aquesta realitat, no podem romandre indiferents, menys encara després de la devastació nper inundació, de part del seu territori. Algú hauria d’aturar aquest desficaci. No hi ha ningú que s’hi preste?


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.