La Bústia d'Xnet

Tecnopolítica i Acció Ciutadana en Xarxa

2 de desembre de 2016
0 comentaris

Avui he pagat en negre

Sobre les mesures cosmètiques de Montoro i PPSOE contra l’evasió fiscal.

Avui he pagat en negre, 40 €. Ho he fet de la meva butxaca i ho tornaré fer perquè no crec que cap treballador hagi de pagar per treballar. Aquesta persona hagués hagut de pagar més de 250 € d’autònoms per cobrar-ne 40 €.

Deixin ja de robar-nos. Deixin ja de robar.

Les primeres mesures han de ser perquè deixin d’enriquir-se els mateixos i de robar-nos els nostres polítics, perquè és a les seves butxaques on acaben els nostres impostos. Baixin-se els sous, per exemple, o lluitin contra l’evasió fiscal de les grans fortunes.

Les segones mesures haurien de dirigir-se al fet que no s’hagi de pagar per treballar. Que el “pagament d’autònoms” sigui progressiu segons el que es guanyi. És bàsic. És lògic. No és res de l’altre món, es fa a molts països d’Europa.

Només llavors, si volen, poden aplicar la mesura de limitar a 1000 € els pagaments en metàl·lic. Però ja no caldrà, perquè a diferència dels nostres polítics professionals, que tenen diners en tots els paradisos fiscals i SICAV coneguts – gràcies entre d’altres als nostres ministres De Guindos i Montoro -, la societat civil està molt disposada a pagar els seus impostos si aquests impostos acaben en hospitals, escoles i millores per als béns comuns.

Aquí els meus suggeriments si realment volen acabar amb l’evasió fiscal.
Si el que volen és només fer escarafalls per seguir tapant el saqueig que estan escometent, llavors sí, s’entén clarament la raó d’aquestes mesures cosmètiques.
 

Missatge rebut a la bústia de Xnet

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!