16 de novembre de 2007
Sense categoria
3 comentaris

Practicar amb l’exemple

Demà dissabte a Can Figarot, el local dels Castellers de Vilafranca, l’equip del programa Quarts de Nou farà un "curset" pràctic de castells a base de les tècniques que aplica l’empresa Team Towers  ( http://www.teamtowers.com/ ). 

Si voleu venir a fer pinya (o a pujar) serà de 4 a 6 de la tarda i el premi és sortir a l’últim programa de la temporada, diumenge, 25 de novembre.

La gent de l’equip no volia acabar la temporada sense provar en pròpia carn això de les construccions humanes, sobretot la part femenina que tenen moltes ganes de que el Fèlix Miret els ensenyi com s’aguanten els pilars tan tiessos.

Probarem d’aprendre’n i, en sèrio, si voleu venir tindreu l’oportunitat de veure com els Team Towers apliquen les tècniques castelleres a les seves teràpies de grup. Una cosa interessant per entendre, per exemple, què passa a Xile amb les colles castelleres que estan neixent allà. I que ja us explicaré en aquest bloc, abans de marxar o durant el viatge.

Per cert, la dança del Mercat va ser extraordinària. La Miskita com sempre no va fallar en la recomanació. Els La la la Human Steps van fer una "deconstrucció" del Llac dels Cignes simplement genial.

Rosa, fes-me’n una crònica que ja sé que has intentat entrar i no te n’has sortit, intenta-ho de nou, que les TIC no mosseguen.

Albertsetó, a la Mola qui es va perdre va ser la Rosa tota sola, jo només vaig participar en l’operació rescate… per tant no aixequis falsos testimonis i contesta’m el missatge que et vaig deixar.

La resta de gent que m’escribiu, aquí, al mail, etc (inclos l’Okupa Tremendusko)…. moltes gràcies. Sou fantàstics i us estimo molt encara que no us personalitzi les rerspostes.

La maleta segueix encara no només per fer… si no que encara l’haig d’anar a comprar, que el Jofre m’ha perdut la que tenia !

  1. Bon dia!!! Suposo que això ja funciona, com que ja no m’has dit res, crec que ja va. Imagino que encara no has marxat, imagino que estàs fent les maletes, fes-ho amb calma i no et deixis res, sobretot agafa una miqueta de cada ú i pasa-ho molt bé. Petons!!!!!   ISABEL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!