Viatges, Fira del llibre, IES Benlliure i… 25 d’abril!

Després d’arribar amb el darrer tren nocturn procedent de la diada de Sant Jordi a Barcelona (gràcies gent de Bromera i la Sirga!) i la intensa setmana que l’ha precedit amb parades a Llíria (gràcies Albert i Casal Jaume I!), Sitges (gràcies Rita i Ateneu Popular!), Vilanova i la Geltrú (gràcies Antoni, Josep Maria i l’ass. Desperta!), Sant Llorenç de Morunys (gràcies Àngel i l’Ateneu l’Escletxa!), Solsona (gràcies Marc i l’Ateneu La Fura!), Cardona (gràcies ass. 18 de setembre!), Sabadell (gràcies Roc i Can Capablanca!), Barcelona (gràcies Eva i Consorci!), avui m’haguera agradat passar-me tot el matí al sofà. Però no ha estat així.

Avui, el Miquel i jo hem anat a l’IES Benlliure, allà on va començar tot, i ens hem topat de morros amb les nostres arrels. Ha estat un matí on ens hem emocionat recordant les classes, el ‘paredón’, Vivers, els recreatius Vallejo, el carrer Alboraia, el Kasal Popular i altres escenaris de la nostra adolescència. A mi personalment m’haguera agradat que hi fórem tots els qui la vam compartir. Seria un homenatge a tots plegats, a tots aquelles i aquelles que ens vam fer grans dins aquell edifici vell i mig en runes. Però no ha estat així. Ens hem trobat un centre totalment nou (el van enderrocar i reconstruir) i ple d’estudiants que, per sorpresa nostra, continuen mantenint les ganes de fer coses a la nostra ciutat (fins i tot hi ha un nucli del SEPC!). Amb ells (jo diria que eren uns cent-cinquanta!) hem estat xerrant una bona estona i fins i tot hem cantat una cançó junts en plan ‘we are the world’. Vaja, que no he descansat massa però he carregat piles que és el que compta.

De fet, l’Històries del Paradís tour, com diria el meu bon amic Joanma, encara continua i demà estaré a la Fira del Llibre de València, a partir de les 12:30 per signar i xerrar amb els qui us hi acosteu. I per la vesprada. a les 18:00, participaré en el col·loqui sobre nous narradors valencians amb Urbà Lozano, Francesc Bodí i Paco Calafat (mestre també del Benlliure) que farà de moderador.

Aquesta vesprada, però, m’agafe festa. És hora de fer una cervessa amb els meus. I passar de tot una estona.

(Això sí, demà a la vesprada tothom a la manifestació del 25 d’abril a València!)

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *