Els millors regals de Sant Valentí per a homes

Per a les més endarrerides, tinc algunes idees per sorprendre al teu noi per el dia dels enamorats amb algunes idees de regals de Sant Valentí per a homes

Sant Valentí és una data molt important per a moltes parelles que celebren el seu dia dels enamorats. Com cada 14 de febrer toca celebrar l’amor que sents per la teva parella amb algun gest romàntic o amb algun detall.Aquí tens algunes idees per regalar-li a ell en aquest dia tan especial.

1. Sabatilles

Les sabatilles de U.S. Pol Assn, la marca insígnia de Polo Sport, poden fer les delícies de la teva parella. I si li agrada el pol molt més, ja que la seva filosofia es es basa en l’amor a aquest esport. En cuir, lona, davant i lli d’alta qualitat i de tots els colors. Aquestes sabatilles poden ser un regal de Sant Valentí perfecte per a ells.

Fundada el 1890, compta amb llicències a Amèrica del Nord, Amèrica del Sud, Àsia, Europa, Escandinàvia, Rússia i l’Orient Mitjà. Té línies per a dona, home i nen comptant amb més de 560 botigues oficials distribuïdes per tot el món.

2. Un sopar romàntic

Si ets de les que prefereix conquistar per l’estómac, el millor és reservar en un bonic restaurant. Per Sant Valentí, els millors fondes compten amb un menú especial per gaudir en parella. Un estudi de studio de l’app de reserves en línia El forquilla confirma que els més demandats en aquests dates són el del xef Jordi Cruz, si Àbac (Barcelona).

3. Per la feina.

Si la teva parella és dels presumits i li agrada anar a l’última, res millor que un elegant maletí de pell per fer-li els seus dies laborables més suportables. La firma espanyola Jellymoon t’ofereix una àmplia selecció: estil clàssic o desenfadat, al més pur estil Don Draper a la sèrie «Mad men».

Els maletins de disseny minimalista, de línies depurades i despullat de floritures estàs disponibles en diversos colors i el millor és que estan fabricats a Ubrique amb luxoses pells. Un regal útil per Sant Valentí que pot ser un encert segur.

4. Cosmètica

Les dones ja no són les úniques que es cuiden. Cada vegada més homes utilitzen diàriament productes per a la cura de la pell. Amway, empresa líder mundial en el sector de la venda directa, presenta els seus tres nous productes de la línia HYMM for Men, pensats especialment per a aquells que volen estar perfectes i cuidar-se en qualsevol moment i lloc.

5. Idees picants

Gairabé tot entra per la vista, está clar. Arregla’t aquest Sant Valentí, per fora utilitza aquesta roba que saps que li agrada,  pentina el teu cabell de la manera en què ell sempre t´afalaga, maquilla’t diferent o llueix natural si ell sempre et diu, el molt que li agrades sense maquillatge . Per dins no oblidis la roba interior preferida de la teva parella, aquests calçotets que a ella la tornen boja, aquest conjunt de puntes delicat que ell adora . Prova a comprar alguna cosa nova per a l’ocasió, una cosa que pugeu estrenar junts. Fora tabús. Que et semblen els kits per a parelles, o juguines per a adults, fes un cop d´ull aquí? Obra la teva ment. El limit només és mental. La diversión està asegurada. El grau d´intimitat amb la teva parella augmentarà. Al cap i la fi és el que es busca al Sant Valenti

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *