El Mont

No és el món

20 de febrer de 2012
Sense categoria
6 comentaris

Una Estelada a cada Ajuntament.

Un acte independentista a sant Pol de Mar, ha tornat a deixar en ridícul el nacionalisme castellà. La delegada del Govern a Catalunya ho ha considerat un ultratge a la bandera espanyola. Son així, mira que hi farem.

Si els fets d’Arenys els va empentar l’actitud del Govern d’Espanya, ara amb els de Sant Pol doncs pot passar el mateix.  Posem una estelada als nostres Ajuntaments.

I……

que facin. Iniciar una guerra de banderes, pot ser tan inútil com necessari.

Però, si volem fer un pas endavant nacionalment,  algun dia s’haurà de començar a pressionar la legalitat vigent. I aquesta pot ser una bona manera.

Si ens atenim als darrers moviments independentistes del món municipal podrien haver-hi molts Ajuntaments implicats. S’atrevirien a inhabilitar a tots els Alcaldes que tinguessin una Estelada al seu Ajuntament?.

La incògnita serà si, gosaran els Alcaldes penjar una estelada al seu Ajuntament?. Bé algú, algun dia haurà de començar. L’important és que siguin més de un.

  1. I una estelada a cada balcó!

    Berga per la Independència fa uns dies va començar una campanya de venda d’estelades de 60×90 cm. a 6 euros cadascuna, molt maques, d’una mena de plàstic lleuger que durarà ben bé dos anys amb els colors ben conservats, es pot escollir entre l’estelada blava, l’estelada vermella i la senyera, molts balcons i vidrieres ja les llueixen, porten totes l’inscripció “assemblea.cat” ben visible i així identifiquen la unió del nostre Poble entorn de la nova Assemblea Nacional Catalana que es constituirà aquest proper març.

    Els del Berguedà estem exportant aquesta iniciativa a pobles de la costa, a Manresa, a altres comarques i també ho farem el dia de la Constitució de l’ANC.

    Penjar l’estelada o la senyera significa que la resposta som nosaltres, cadascú de nosaltres, la resposta que Catalunya espera, la resposta a aquella manifestació del 10 de juliol del 2010 som nosaltres:

    “no és el pare ni la mare sinó jo! Catalunya! Jo sóc la respota!”

    “no és el Mas, ni lel Pujol sinó jo! Catalunya! Jo sóc la respota!”

    “no és el Puigcercós ni el Carod sinó jo! Catalunya! Jo sóc la respota!”

    ———–  Posarem les senyeres! posarem les estelades!

    Jo sóc la resposta! jo i tu i ella i ell som la resposta!

    Som la lluita! Soml’atac! Som la llibertat!

    Jo i tu i nosaltres ens comprometem alliberar d’una vegada per totes tota la nostra Nació, el Principat i els demés països que la conformen!

    Posem les senyeres i les estelades, nosaltres que ho tenim clar!

    Siguem conscients de que tots els Pobles d’Europa van admirar les Consultes i ara amatents ens observen. Així ens ho explicava un Independentista Sard a l’Assemblea Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència.

    Salvador Molins, membre de BxI i membre de l’ANC (Assemblea Nacional Catalana)

  2. oakley sunglasses outlet online.Our cheap oakley sunglasses are sold in the market for all age groups and come in a whole range of colors, styles and designs. No matter what kind of individual you are, there are always sunglasses that is designed for you. discount oakley sunglasses are available as very light weight models and resist to many impact like flying stones, etc. They are pricier than no name brands, that is for sure, but they are so much more worth the money! If you are searching for Oakley Sunglasses Sale,you’ll then surely find there are far too many discount oakley sunglasses,our online store 100% Quality Guarantee,Low Price,Fast Shipping & No Sales Tax,Fast Service,Safe Transaction,Good Reputation! Cheap oakley sunglasses are your best choice.

  3. Coach Factory Outlet is made of unparalleled quality Coach Outlet Online and look beautiful and functional.
    Coach handbags and purses at the Coach Factory Outlet with new designs make them have the most outstanding and eye-catching advantage among other brands goods.Coach handbags from the Coach Factory Online are popular now because of the colorful fabric. It is fashionable and beautiful. You can see the opening of the bag like wave, which is its special design.Coach Factory is the premier source to review all new Coach and other stylish brands of Handbags, Purses, and accessories to capture fabulous styles at even more fabulous prices.Coach Factory Outlet Online is one of the four playable survivors in Left 4 Dead 2. He was a high school health teacher and coordinator for the freshman football team before the Infection hit his hometown of Savannah.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!