El Mont

No és el món

10 de juliol de 2008
Sense categoria
0 comentaris

El Tripartit a la baixa, PSOE i CIU a l’alça.

El darrer barómetre del Periodico, no deixa molt ben parat al Tripartit. De fet no fa res més que confirmar a tendència reflectida en tots els darrers sondejos sobre intenció de vot publicats. 

ICV i sobre tot ERC, estan pagant un altíssim preu a canvi de mantenir un Govern, cada dia amb menys capacitat operativa per resoldre problemes i més depenent de………………….

Madrid que mai. I això que el PSOE esta al Govern als dos costats, però clarament és Madrid qui marca les línies vermelles i no ERC.

La recuperació de CIU sembla ja consolidar-se, gràcies a la incapacitat d’ERC per fer polítiques nacionalistes, o de qualsevol altre tipus,  des de el Govern de la Generalitat.  

El PSOE “manda i ordena”, la política Catalana, amb una descarada  demagògia nacional, que mante a la resta de socis de Govern muts i còmplices,  i que esta aniquilant el fet nacional a Catalunya.

La desnacionalització de Catalunya i la consolidació de la Catalunya afecta al model de  l’Espanya socialista és , amb una ERC cada dia que passa més afeblida i una CIU enfortint-se gràcies als demèrits dels altres i no als propis mèrits, un fet que dia a dia les enquestes reflecteixen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!