La foto del #votaindependencia (falten 36 dies)

Sí, ho deia ahir en una piulada: somnio una foto dels tres Joans: Joan Carretero, Joan Puigcercós i Joan Laporta. Tots tres candidats es diuen Joan i fa certa gràcia la coincidència, però no és en l’únic punt que coincideixen. Tots tres configuren el bloc independentista que a les properes eleccions ha d’obtenir tants escons com sigui possible perquè el Parlament de Catalunya reflecteixi prou fidelment la voluntat d’independència que ha manifestat aquest poble des del 13 de setembre de 2009 a Arenys de Munt fins al 10 de juliol de 2010 a Barcelona.
No somnio una llista única. No somnio la renúncia dels seus projectes ni els sacrificis en nom del principi d’Hondt. Només els somnio a tots tres sostenint una pancarta de fons blanc i amb lletres negres on es pugui llegir #VOTAINDEPENDENCIA.

Tots tres sols? Doncs sí, per què no? O, si voleu, si els aconseguim convèncer, i si trobem mitja horeta de coincidència en la seva atapeïda agenda preelectoral, amb els qui hagin quedat al top ten en l’ús del hashtag a twitter, com a agraïment de la difusió de la marca.

És senzill. No compromet a gaire. Potencia missatges positius. Estimula l’ús de la marca #votaindependencia. Il·lusiona el votant independentista; el treu de l’abstenció i l’arrenca de CiU. I si ho convertim en un acte mediàtic (com no podria ser d’altra manera amb aquests tres candidats), fa el contrapès al refotut debat del cara a cara amb què es vol deixar de banda el bloc independentista.

Pensem-hi, sisplau, aquest cap de setmana. No em digueu que és un somni impossible. Tan sols és una foto. I, si volen, que cadascun dels tres parli dos minuts per dir que tenen projectes diferents, però que són capaços de dir, junts, que cal anar a votar el 28 de novembre i que cal prioritzar la independència.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *