SAÓ

col.lectiu de reflexió rural

8 de març de 2010
0 comentaris

Dia Internacional de la Dona

Avui s’ha celebrat el Dia de la Dona i per aquest motiu, des del món rural també s’ha fet ressó a aquesta diada. Molts dels grups, associacions o entitats del món agràri i rural s’han manifestat pel que fa a la importància i el reconeixement de la dona rural i la seva implicació en tot el desenvolupament d’aquest món.

Algunes de les aportacions o publicacions que s’han donat a conèixer al llarg del dia han estat les següents:

FADEMUR ha reclamat en un dels seus articles el ple reconeixement del treball de les dones rurals amb la possada en marxa dels registres de titularitat compartida en totes les comunitats autònomes. Veure informació.

COAG, fa referència al tema de la titularitat compartida de les explotacions agràries. Ara fa un any que es va publicar al BOE aquest decret i per aquest motiu, aprofiten per a reclamar els registres de titularitat compartida. Veure informació.

Red Española de Desarrollo Rural ha aprofitat el Dia de la Dona per a remarcar algunes dades com per exemple que el 52% dels nous llocs de treball creats a LEADER+ van ser de dones. També han presentat que Càceres acollirà el Fòrum Europeu “Les dones en el desenvolupament sostenible del medi rural” que organitza el MARM al mes d’abril.  Veure informació.

Diari SEGRE, Article Igualtat de les dones en un context de crisi, per Pilar Nadal.

AMFAR ha ressaltat la dona com a protagonista del món rural. Veure informació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!