Blog d'en Xavier Mir

Un dels 2.079.340 vots del 21 de desembre de 2017

9 de febrer de 2006
Sense categoria
6 comentaris

A Jaume Ciurana

Acabo de fer una ullada al bloc d’en Jaume Ciurana. Hi diu que van donar per trencada la unitat del pacte del 30 de setembre quan els socialistes van anunciar que hi farien esmenes. No confonen les coses? No és excessiu prendre’s unes declaracions als mitjans com una renúncia formal? No valia la pena provar de mantenir-la malgrat això? 

Quant a la relació entre CiU i ERC, Ciurana voldria una coalició. D’acord. A veure què hi pot fer dins de CiU, perquè ara mateix els seus dirigents sembla que pensin que podran governar sols.

  1. Unes declaracions als mitjans? El personatge que va dir que presentaria totes les esmenes convenients, era el secretari general del PSC, Montilla, em sembla que per el càrrec que ocupa, podem pensar que es tracta d’una posició en ferm, no unes simples declaracions als mitjans.

  2. En primer lloc, dir-li a en Jaume que es mantingui despert davant el principal repte del nacionalisme català els propers mesos: foragitar de l’Ajuntament de Barcelona la mesocràcia socialista i les amebes que el succionen.

    En segon, reafirmar un cop més les nostres conviccions. No és de rebut portar la federació catalana del PSOE al Govern de la Generalitat perquè tan sols així abandonaria la seva ferma oposició a qualsevullga reforma estatutària (recordem a tall d’exemple tot allò que la reforma de l’Estatut no afecta ‘als problemes reals de la gent’ i que és una obsessió ‘identitàtria del "nacionalisme conservador"’ que els De Carreras i Puigverds de torn esbufegaven quen tenien uns quants centímetres quadrats d’espai a la premsa) i arribat aquest Estatut esponsoritzat per ERC, a ERC li arribin tots els mals i acaba les existències d’alka-selser (s’escriu així?) del país.

    Doncs mira, que demà se’ls passin les ventositas caminat per la Gran Via.Això sí. Si han de perbocar, que ho facin fora del Camp Nou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!