Espai de Dissidència

La Bitàcola de Xavier Diez

29 d'agost de 2007
0 comentaris

Massa tard!

Primer de tot, disculpes als lectors del meu bloc. Uns darrers dies de vacances m’han allunyat de qualsevol estri electrònic i del meu contacte amb vosaltres. En iniciar el nou curs de tot plegat, continuarem, si no hi ha res que ho impedeixi.
Les dades, xifres i estadístiques de Montilla per fer veure la societat catalana que allò del "Si guanya Zapatero guanya Catalunya" era veritat de la bona, no convencen ningú. I no convencen, no pas pels nombres en sí mateix, sinó perquè ja és massa tard.
   

Desconec fins a quin punt les seves dades tenen punts de veracitat o resulten pures elucubracions irreals. L’absència de transparència de l’estat, que impedeix, per exemple, mostrar les balances fiscals, ha sumit el país en una desconfiança total, en un dur i cru escepticisme. Altres notícies com l’escassa correspondència entre projectes i realitats, tampoc no convida a la creença o a la fe.
I, ja se sap. Tants anys d’abandó i tants greuges acumulats fan de la nostra una nació de descreguts. I ho dic ben clarament, perquè ni tan sols Zapatero ha estat capaç de pronunciar una única paraula que no costa cap euro a Solbes; ni tan sols ens ha nomenat el que som, una nació.
I, francament, les calúmnies de l’Estatut no s’obliden. Malgrat els polítics, malgrat els resultats de les properes eleccions, ningú no creurà en promeses xifres o paraules. Sinó, i com deia el mateix Montilla, en uns fets que desmenteixen les millors intencions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!