10.000 visites!

Entre la matinada de diumenge i dilluns, el meu bloc ha rebut la visita número 10.000. És una satisfacció haver tingut tants lectors, quantitativament i qualitativa, des que vaig fer el meu primer post, a finals d’agost de l’any passat.
He observat que els meus comentaris de política catalana són els que arrosseguen més visites, i les meves reflexions més culturals i personals, les que comporten més comentaris. Sigui com sigui, saber que algú et llegeix representa sempre una sensació plaent.
Moltes gràciesa a tots i a tothom. Com que els escriptors som tots uns exhibicionistes, faré resum dels posts més llegits.

Posts més llegits;

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.