Espai de Dissidència

La Bitàcola de Xavier Diez

9 de febrer de 2007
9 comentaris

Proposta de patrocini de Blocaires de Vilaweb a Oleguer

Benvolguts convilawebtians;
He seguit el debat sobre l’affaire Oleguer. De fet, aquesta és la tercera bitàcola consecutiva dedicada al jugador del Barça, i com he dit, l’intel·lectual català que més valor ha demostrat.
A banda del boicot a Kelme, el que cal és compensar Oleguer per les pèrdues econòmiques, i a la vegada, enviar un missatge de suport efectiu, no només al jugador, sinó a tota la societat catalana, consistent en què ningú farà callar a les veus dissidents. Els intel·lectuals del país han de tenir clar que tenen desenes de milers de persones que els donen suport, i que si cal, podem mobilitzar-nos.
Proposo formalment a tots els blogaires d’aquesta plana, que a títol voluntari, i a partir d’aportacions modestes, per posar un exemple, de 10 euros, utilitzem Vilaweb per patrocinar Oleguer. Que el logo de mésvilaweb llueixi al calçat esportiu del futbolista. Al cap i a la fi, no deixa de ser una empresa de la comunicació, i com a tal, té dret a utilitzar la publicitat per fer arribar el seu suport.
Proposo a Vilaweb que organitzi aquesta operació, i que obri un compte obert a tal efecte, de la mateixa manera que pugui contactar amb aquest jugador o altres més.
Aquesta és una proposta per passar de les paraules als fets, de deixar-se de lamentacions i donar un senyal inequívoc a tota la societat que en aquest país no ens deixem trepitjar, que no podem confiar en els partits, i que no estem disposats, com vam veure ahir a Polònia, a menjar-nos els decrets amb patates.

  1. Tinc la sensació que l’Oleguer s’haurà de buscar equip a Anglaterra, la propera temporada.

    Estem en un país de poders fàctics llepaculs.

  2. Pèrdues econòmiques del jugador. Si us plau. L’Oleguer no necessita les peles que li donava Kelme. I suposo que serà indemnitzat ja que s’ha trencat un contracte.
    L’Oleguer deu cobrar més en una temporada que molts joves catalans en tota la vida.
    Tot el meu suport a l’Oleguer!

  3. Estic totalment d’acord amb el Bernat, el que hem de fer és recolzar-lo, però jo no donaré mai a la vida un duro a algú que en un anys guanya més del que podré arribar a guanyar en tota la vida.

    Els que podrien fer això és alguna empresa catalana, com Vilaweb, que són qui tenen els cuartos i que sels han de gastar.

  4. La estratègia publicitaria disenyada per Kelme ha estat un encert, doncs amb la frase feta "que parlen de mí, encara que tots no ho fassen per a bé", ha estat un exit publicitari.

    Coneixent l’Oleguer ja s’en sumaven que per un o altre motiu podrien rencindir el contracte per a potenciar la marca de referència espanyola a la resta de l’estat entre els  seus.

    Ha estat una inversió estratègica, meditada, encertada i rendible per a la direcció de Kelme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!