Espai de Dissidència

La Bitàcola de Xavier Diez

26 d'agost de 2016
0 comentaris

Novè aniversari

Aquests dies, l'”Espai de Dissidència” fa nou anys. Aquest bloc encetat l’agost de 2007, un pèl eclèctic, heterogeni, i tanmateix amb certa coherència i capacitat d’evolució vol compartir amb els seus lectors un profund agraïment per la seva paciència amb les febleses, inconsistències, errors d’anàlisi i tots els defectes atribuïbles exclusivament al seu autor.

Entremig, 1.307 posts, més de 2.200 comentaris i prop de 900.000 visites procedents de tot el món, especialment d’Europa, Estats Units i Llatinoamèrica. El bloc ha tractat, amb modèstia, de registrar testimoni d’una època, de participar en els debats públics del moment, i de compartir reflexions personals o col·lectives amb la col·lectivitat.

En tots aquests anys ha passat una mica de tot. Jo també puc haver estat més o menys encertat, o més o menys just. He passat per moments de molta intensitat i altres (com aquest estiu, amb certes ànsies de vacances mentals) de letargia. He après molt en l’imprescindible exercici d’ordenar el pensament mitjançant la teràpia de l’escriptura. He gaudit molt d’alguns comentaris i de la relació amb alguns dels lectors, sovint en relacions de mútua lectura i anàlisi.

Bé, de moment, tiro endavant, si pot ser una temporada més. Malgrat que hi ha motius per al desànim, certa fatiga de no assolir certes i imprescindibles metes col·lectives, continuo. Demano paciència als meus lectors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!