Segon Aniversari de l’Ateneu Layret

El 12 de setembre farà 2 anys que un grup de persones vinculades als barris de Sant Antoni i l’Esquerra de l’Eixample posàven en marxa l’Ateneu Francesc Layret, amb la intenció d’obrir un nou espai de trobada al barri que servís també per a dur-hi  a terme activitats de caire polític, lúdic i cultural des d’una perspectiva d’esquerres i compromesa amb els Països Catalans.

Han estat 2 anys de xerrades, exposicions, Festes Majors, videofòrums, presentacions de llibres, reunions de diferents col·lectius, cercatasques, rifes, recitals de poesia i tot tipus d’activitats que vénen donant sentit a les motivacions que els varen empènyer a tirar endavant un local d’aquestes característiques.

En conseqüència, el proper dilluns 12 de setembre celebren aquest segon aniversari a partir de les 20.30h.

La celebració serà un cop finalitzada la concentració convocada a partir de les 19 hores a Plaça de Sant Jaume per la plataforma SomEscola contra els recents atacs a l’escola catalana i la immersió lingüística.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *