15 de maig de 2019
0 comentaris

Un dia a la Comissió de Control de RTVV a les Cort Valencianes

L’1 de juny de 2018 vaig haver d’acudir a l’esmentada comissió perquè el grup de Ciudadanos m’acusava d’incompatibilitat amb el càrrec de conseller de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació per les greus i continuades declaracions contra els estaments públics, grups polítics i sector periodístic.

La cosa hagués semblat divertida per l’exageració -m’equiparaven a l’enemic públic N. 1- però no feia gràcia perquè aquesta gent, ja els coneixeu anaven molt seriosament a per mi.
En la compareixença, vaig començar expressant la meua solidaritat amb els periodistes de RTVE que en aquell moment realitzaven les protestes dels “divendres negres” contra la manipulació en el mitjà públic. Després d’expressar la meua sorpresa pel fet que els sol·licitants de la compareixença no esmentaren cap de les suposades greus i continuades declaracions que m’hi atribuïen, vaig fer una defensa del periodisme de qualitat i de les bones pràctiques en l’exercici professional tot fent al·lusió a periodistes exemplars tant valencians i catalans com d’arreu del món. Hi vaig reivindicar la llibertat d’expressió, garantia d’una democràcia plena i una opinió pública crítica. De les intervencions dels diferents grups parlamentaris, no se’n va derivar cap proposta de resolució amb la qual cosa l’assumpte va quedar tancat.
Per si en teniu temps i ganes, vos deixe l’enllaç al vídeo d’aquella delirant compareixença. Amb la distància dels fets i que el diputat que em buscava la incompatibilitat ara ha deixat de ser-ho, la cosa es fa més entretinguda.
En qualsevol cas, no dubteu que amb Toni Cantó de cap de colla ens esperen dies entretinguts.
Ací teniu l’enllaç:
https://mediateca.cortsvalencianes.es/library/items/reunio-2018-06-01?part=1feeeca4-b8e9-4c0d-abcd-216e3f4b6f39&start=3

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.