Bloc-StAP

el bloc de la WEB STAP

28 de març de 2012
General
0 comentaris

Va i no va


Coses que se’n van sortint i altres que es queden encalladotes, així estant sent aquests últims dies, setmanes, des de la meva prespectiva.

Se’n surt la Unió Esportiva, que es proclama Campió del Grup 3er. de Segona Divisió B dues jornades abans del final de la Lliga. Enhorabona Campions ! I no només el primer equip, sinó que la canalla no es queda enrera i també queden Campions abans d’hora i ascendeixen de categoria. Per al Cadet A, l’Infantil A i l’Aleví A, també l’enhorabona, i tant!

El que no acaba d’anar futbolerament parlant és el munt de ciment que es segueix veient a les grades, tot i els excel·lents resultats. Ni deixant entrar de franc s’aconsegueix tapar el ciment amb afeccionats. Potser la comunicació no és prou eficient, potser la gent de Sant Andreu està massa preocupada pel Barça… potser les dues coses… A veure si de cara al partit d’eliminatòria per a ascendir a Segona Divisió A millora la comunicació i la gent andreuenca dóna la importància que es mereix a un esdeveniment com aquest que fa anys i panys que no succeeix i s’anima a anar a l’estadi.

Se’n comencen a sortir, també, els botiguers i comerciants del Carrer Gran més enllà del carrer Malats, que han vist que si no es belluguen i treuen pit, l’estranya situació d’una administració afavorint descaradament un empresa privada, pot perpetuar que la gent segueixi sense atrevir-se a passar del carrer Malats i adonar-se que no només a l’afavorit ‘Eix’ hi ha bon comerç andreuenc.

No em sembla que acabi d’anar la Comissió Ciutadana Organitzadora ‘Sant Andreu Decideix’. Si més no, no pas com m’agradaria. Els veig amb un síndrome d’Estocolm fort, molt fort. No puc entendre que quedi ‘vetat’ l’escut de Sant Andreu de Palomar en una acció destinada, a Sant Andreu, a poder-se manifestar a favor, o en contra, de la llibertat d’un poble. Que el poble sigui el català no pot obviar que la situació pel poble andreuenc sigui la mateixa: subordinació al centralisme. En canvi s’estan movent subordinadament vers ‘Barcelona Decideix’ i comencen a arraconar qui té clar que a la gent de Sant Andreu de Palomar no s’hi arriba amb missatges ‘barcelonins’. En això crec que s’assemblen als dirigents de la Unió Esportiva.

No acaba d’anar tampoc el Versalles. Vaja que de moment ni tan sols comença a anar. S’hi veu moviment interior, però van passant els dies i les portes segueixen tancades.

Que pessimista, oi? Potser és que el fet que la caloreta tampoc acabi d’anar i el fred, que no m’agrada, segueixi present, fa que vegi l’ampolla mig buida quan, estant a la meitat, tan mig buida com mig plena està.

A veure si d’aquí a uns dies, quan torni a tenir necessitat d’ajuntar paraules per a dir el que em passa pel cap, l’enfoc sigui menys galdós.

Publicat el 3 de maig 2010

Ja som Campions
Felicitats Campions
Passadís als Campions
Unió de Comerciants Sant Andreu Nord
Sant Andreu Decideix a la WEB STAP
Sant Andreu Decideix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!