Bloc-StAP

el bloc de la WEB STAP

28 de març de 2012
General
0 comentaris

Sentiments i orgull


‘El nostre sentiment – el teu orgull’. No sé, no sé…

Potser sigui una idea genial aquest eslògan i amb les meves limitacions no sóc capaç d’entendre-ho. Tan de bo la resta de gent andreuenca s’hi identifiqui i es vegi motivada per a apropar-se més a la Unió Esportiva. Ja es veurà.

Per la meva banda no sé veure com els sentiments d’uns altres poden fer-ne sentir orgullós a un tercer. Si es comparteixen aquests sentiments sí, és clar, aquest pot ser el meu cas personal, ja que tinc un sentiment positiu cap a l’equip de futbol del meu poble i d’això me’n sento orgullós, com se’n deu sentir el o els que l’han ideat. Però l’andreuenc o l’andreuenca culé o perico, o del Betis per citar un altre club, perquè haurien de sentir-se orgullosos del sentiment d’uns veïns seus per un altre club que no sigui pel que ja tenen sentiment i, probablement, orgull? I, a més a més, veure’s motivats no només a prestar atenció a què fa i com li va a aquest club que no és el seu, sinó a rascar-se la butxaca i anar a veure partits i no parlem ja de fer-se soci, abonat o accionista, que hauria de ser l’objectiu de la frase.

És aviat per a opinar críticament sobre la nova Junta de la Unió Esportiva, clar, tot i així ja hi ha alguns senyals que permeten fer alguna reflexió. Bo, això de la Grada Jove, pot motivar a que s’associïn més noies i nois, ja que els preus els són favorables i segurament ja compartien els sentiments, fins i tot potser l’orgull. Bo, el recolzament a la iniciativa de l’Esplai Sant Pacià per a visionar el partit contra el Dènia en pantalla gegant al local del teatre i en favor d’Esplais pel Món…
L’eslògan no em sembla, com ja he deixat clar, tant bo. Apujar els preus tampoc és allò que faci trempar, bo i que segurament s’havia de fer. El disseny del carnet d’aquesta temporada tampoc excita gaire.

I, clar, considerar que la WEB STAP no és mereixedora d’acreditació de premsa, és d’una manca de visió, de sensibilitat i de càlcul, increïbles, fins i tot de respecte.

Que el mitjà andreuenc amb més audiència del nostre poble, 294.000 visites en els últims dotze mesos, 3.500.000 de visites des del seu inici fa prop de 13 anys, que informa en portada setmana a setmana del proper partit i dels resultats i classificació, que va promoure l’adequació i el canvi de l’escut que havia imposat la dictadura, que sigui on primer es pot conèixer el resultat de cada partit… no mereixi poder acreditar-se com a premsa per a moure’s per l’estadi, és com per a dubtar que aquesta Junta tingui les coses massa clares.

Que el seu webmestre, jo, sigui o no soci del club, que ho és, ho sóc, abonat i accionista, no hauria de tenir res a veure amb que al voltant d’un miler de visitants diariament veuen atreta l’atenció cap a la Unió Esportiva Sant Andreu, per a que això pogués i sabés valorar-ho amb justícia la Junta del Club. Vaja em sembla a mi.

El seus sentiments, el meu orgull? …de moment ho tenim fotut.

Publicat el 8 de setembre 2010

l’eslògan i el carnet 2010-2011
el partit Dènia-Sant Andreu en pantalla gran a Sant Pacià
la WEB STAP
La Unió Esportiva a la WEB STAP
el calendari de partits a la WEB STAP
la classificació a la WEB STAP

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!