Bloc-StAP

el bloc de la WEB STAP

28 de març de 2012
General
0 comentaris

És la crisi, companys


Ara ja en tinc una idea més aclarida. En Crístian Puigdollers s’ha embolicat la manta al cap i tirarà endavant tot sol, bé, amb el senyor Pere per allà fent-li costat, el Versalles. La Unió Esportiva potser, només potser, hi tindrà una presència no concretada. L’Edu i la Montse hi seran, si volen, tot just per a fer una cerveseta, com jo o com qualsevol altre.

Primer vaig conèixer la versió de’n Crístian que deia que Gaspart-Husa-U.E.St.A s’havien fet enrera. La veritat és que vaig pensar que era un malentès, una manera personal d’interpretar el ritme pausat que habitualment té el Sant Andreu a l’hora de deixar anar calés, en front del que ell volia i necessitava.

Per a saber que en deien des del Club vaig haver d’esperar a l’assemblea d’accionistes que es va fer divendres passat. Ben bé era així, el senyor Gaspart estava afectat per la punyetera crisi i no aportaria la quantitat que s’havia previst. Prou feina tenia, va dir, amb evitar que la recessió li afectés massa en els seus negocis. Un ERE i tot havia hagut de fer i, clar, els seus treballadors l’empenyien a que els euros que hi haguessin es fessin servir a Husa i no pas per a jocs de pilota. Així que van mirar de sortir-se’n amb una gestió d’aval amb els de la Damm, que tampoc va reixir del tot.

Es van dir més coses a l’assemblea referides a la Unió Esportiva Sant Andreu. Un altre dia miraré de comentar-les en detall.

En Crístian, però, valent ell, segueix tot sol, corrent cada vegada més riscos, amb el Versalles, que obrirà properament. Ha lograt l’aval de la Damm després d’augmentar solet la inversió, em va dir. No tinc clar ara mateix si em va concretar la data o és que se me’n ha anat del cap, sigui com sigui obrirà. I ho farà amb la barra retornada al mig del local, amb la idea que ens sentirem més còmodes mirant per els finestrals que no pas de cara a la paret com en l’última versió i també en la dels anys ’20.

On segueixo pensant que hi ha hagut malentès, i on segueixo creient que el senyor Pere Heredero no hi és aliè, és en com ha anat tot plegat entre la Montse, l’Edu i en Crístian.

Serà sens dubte motiu de profonda satisfacció tornar a tenir la possibilitat d’anar pel Versalles i que sigui així per la valentia tossuda d’un andreuenc agoserat. Per a mi serà com abans de que se’n fessin càrrec la Montse i l’Edu, hi aniré de tant en tant, més sovint quant més gent amiga hi trobi que també hi va… el no poder-hi fer un cigarret mentre em foto una canyeta m’ho farà més feixuc, això sí.

Publicat el29 de març 2010

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!