Bloc-StAP

el bloc de la WEB STAP

28 de març de 2012
General
0 comentaris

Divorci versallesc


Sembla ser que no ha sigut possible. El Versalles i la Unió Esportiva Sant Andreu no aniran de bracet en aquesta nova etapa. Tampoc ho sé del cert, perquè ni una banda ni l’altre m’han contestat quan m’he interessat pel tema. Però si no s’imposa el seny, no sé pas com a hores d’ara, el que havia de ser un projecte molt beneficiós per a tots, per al Versalles com a negoci, per a la Unió Esportiva com a apropament a l’afició i per a la gent andreuenca que recuperaria l’un i accediria amb facilitat a l’altre, la cosa s’ha esguerrat.

I, com ha sigut possible això? Amb lo ben encarrilat que estava l’assumpte… En Joan Gaspart, l’Edu i la Montse, els últims gestors del bar, van arribar a uns acords que només quedaven pendents del manteniment o l’augment moderat del lloguer. Però els acords eren en ferm tret d’aquest serrell.

Clar, l’avarícia, o els ‘legítims interesos’, dels propietaris, una immobiliària de Madrit, va fotre un gerro d’aigua freda per sobre de tothom a l’hora de voler doblar el lloguer, ja exagerat des del meu punt de vista, que l’Edu i la Montse pagaven. 12.000 euros al mes en volien. Dos milions de pessetes, que es diu aviat. En Gaspart i Husa van decidir esperar a que adeqüessin el preu i tot va quedar en “stand by”, que cantava en Lennon.

Però ara els propietaris han tocat de peus a terra i en veure que a 12.000 euros no hi havia despistat que els hi llogués van baixar a 8.000 sembla ser, una bestiesa encara, però pels que intervenien en la operació va semblar assumible.

I aquí s’inicien els ‘estranys’. La Unió Esportiva Sant Andreu i Crístian Puigdollers serien els socis que reobririen el Versalles… amb el senyor Pere Heredero d’assessor. Ah, coi! Quina jugada! Una persona de la categoria, gran, enorme, incommensurable categoria del Pere Heredero també hi seria pel mig. Bona aquesta!

I l’Edu i la Montse? Com si no existissin, passant d’ells com de les vaques. Fora. Cagada pastoret! Ni una trucada, ni un correu-e, ni una paraula. Aquí em va semblar que, qui fos de la U.E. StA., es feia una pífia. Potser no calia ni donar explicacions, que sí calia, però si més no haguessin hagut de dir-lis què s’havia decidit, no?, que no se’n haguessin d’assabentar pels clàssics rumors que van anar corrent pel poble.

Però des de la meva sub-categoria no em veig capaç ni tan sols d’opinar sobre com va ser que el senyor Heredero va anar remenant fils, fent trucadetes i mantenint converses amb uns, U.E., i altre, Crístian, per a arribar a aquest acord… que ara s’ha esgarrenxat i fet bocins. Mai, mai, tindré jo prou categoria per a saber que passa per aquell cap de gran, enorme, incommensurable categoria… tots tenim les nostres limitacions i, per part meva, un parell de sacs plens.

Tan de bo el Crístian pugui aprofitar la categoria del seu assessor i se’n surti. I, potser, vaja que trobo que mai es pot dir mai, algun dia la Unió Esportiva Sant Andreu reprendrà el projecte de tenir la Seu Social al cor del poble, al Versalles. I potser fins i tot, en Crístian, l’Edu i la Montse es podran fotre d’acord per a fer que llisqui suau. Poca categoria això però, oi Pere?

Publicat el 21 de març 2010

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!