Bloc-StAP

el bloc de la WEB STAP

28 de març de 2012
General
0 comentaris

Anem-hi anant


Els de sempre han tornat a fer el de sempre: discutir, fer-se els pinxos i tornar-la a espifiar. Cadascú és fill de sa mare i, ja se sap, de mare només n’hi ha una i la de l’un i la de l’altre i la de l’altre i l’altre, s’estiren el monyo, dissimuladament que no és bo donar l’espectacle, però al cap d’avall acaben sempre fent un vodevil, una mena de tragicomèdia amb un guió ben conegut… “-la culpa és teva”.

Al Parlament ja la van muntar per a arribar a una ‘declaració unitària’ que fotia frisança per la fluixera que desprenia. Al “Congreso de los Diputados” ho han fet pitjor encara, hi han escenificat un altre sainet conegut… “-no t’estimo… ni jo tampoc a tu, elis, elis”. Déu n’hi do!

No n’aprendran mai. Ni que centenars de milers de ciutadans patriotes els hi cridin esgargamellant-se uns dies abans.

Anem parant l’orella i afinant la vista, oi?

N’hi ha uns altres, els ‘nous’, que sembla que tenen el cap més ben posat sobre les espatlles i hi van anant. De l’important, i marejador, nombre de sigles d’organitzacions que avancen cap a la independència n’ha sortit una proposta imprescindible i que sembla seriosa: “-anem-hi junts o ens la tornarem a fotre”.

Solidaritat Catalana per l’Independència l’han anomenat els proposants. Sona prou bé.

Ara s’ha d’anar avançant i sumant. Si més no han d’anar-ne parlant i configurant un programa i unes llistes. Cal que els que acabin demanant-nos el vot a la tardor tinguin clar que el que és important, ara com ara l’únic que és important, és el país, la nació, i ens ho transmetin. Després, bo i proclamada la independència des del Parlament, convocat el referèndum que ho sancioni, redactada la Constitució Catalana i refrendada, ja tindran temps d’explica-nos què tenen de diferent i de bo cadascuna de les seves propostes particulars.

Seguim afinant la vista i parant l’orella, que hi estem anant.

Publicat el 20 de juliol 2010

Crida a la Solidaritat Catalana per la Independència
Ens criden
La crida a la solidaritat independentista rep les primeres respostes
Els partits catalans trenquen la fràgil unitat de la resolució del parlament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!