Bloc-StAP

el bloc de la WEB STAP

28 de març de 2012
General
0 comentaris

A Sant Andreu decidirem


En vam ser un centenar llarg, cent dotze, els que vam aprovar per unanimitat la constitució de la Comissió Ciutadana Organitzadora ‘Sant Andreu Decideix’.

Gent jove, gent vella i no tant ompliem la sala de dalt, la del teatre, del Centre Cívic, asseguts i d’empeus. A la mesa hi havia en Jaume Domènech, home moderat i moderador, que va ser membre de la Comissió Pro Rambla que va fer que ens la retornessin i, posteriorment president de l’A.VV. de StAP. També l’Ivan Altimira, exokupa militant, membre actiu de Diables de Sant Andreu, actor i participant a Sant Hilari Sacalm com a voluntari de la seva Consulta per l’Independència. I, per fi, en Xavier Bassiana, l’activista cultural que va recuperar la nau de la fàbrica Ivanow i la va convertir en un Centre Cultural, també és el culpable de l’enrenou negatiu per a Sant Andreu de Palomar que suposa, i suposarà de per vida, que el TGV tingui l’estació central aquí al costat mateix, farcideta de delinqüents i prostitució, com totes les estacions centrals, i de gent i més gent forastera anant amunt i avall.

Van explicar el què es pretenia, que al ‘districte’ Sant Andreu, dins la plataforma ‘Barcelona Decideix’, s’organitzés la Consulta per l’Independència de Catalunya. Una feinada que cal que tingui molta gent col·laborant-hi, més de 700 persones calen, per a que l’organització funcioni i per a que molta gent andreuenca passi per les urnes per a dir que Sí, o que No, a que Catalunya esdevongui un Estat de Dret Independent dintre la Unió Europea.

No hi va haver estirabots, si no es considera així la meva petició que la Comissió Ciutadana, de la mateixa manera que no anomenarà mai “Comunidad Autónoma” a Catalunya, tampoc anomeni mai “barri” a Sant Andreu de Palomar.

Tenim doncs ja la plataforma Sant Andreu Decideix. Ara cal que quanta més gent andreuenca millor s’atansi el disssabte 6 de març a La Lira, i s’hi apunti a col·laborar, que amb els que erem dilluns no ens en sortiriem pas, que ens deixem de punyeteries i muntem una bona jornada de col·legis i taules electorals per a quan es decideixi i que milers i milers, motivats per ells mateixos o pels arguments que els hi haguem fet arribar, votin en expressió de la Democràcia si volem que la nostra Nació sigui independent d’aquella altra que fa més de tres-cents anys que ens ‘tutela’ i que seguim fent la nostra al món que ens ha tocat viure.

Jo votaré que SÍ.

Publicat el 24 de febrer 2010

Notícia a la pàgina web de la Comissió Ciutadana ‘Sant Andreu Decideix’
Pàgina web de Sant Andreu Decideix a la WEB STAP
Pàgina web de ‘Barcelona Decideix’
Notícia a VilaWeb StAP

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!