Wu Ming.cat

A l'esquerra, la CUP

5 de febrer de 2011
0 comentaris

A nosaltres, ens agrada molt l?USTEC-STES (i la IAC)

Una volta més, a les eleccions sindicals celebrades a Catalunya en el sector de l’escola pública, l’USTEC-STES ha tornar a revalidar el seu rol hegemònic i de liderat del col·lectiu tot obtenint el 40% dels vots, 140 representants, contra els 105 assolits per CCOO, la segona força (…)

Els resultats ens produeixen, doncs, joia. Ens agrada USTEC-STES, i ens agrada encara més la Intersindical Alternativa de Catalunya-IAC, confederació sindical que aglutina el sindicat d’ensenyament suara esmentat, la CATAC –d’administració pública, la CATAC sanitat, la Federació de Treballadors de Catalunya-FTC, i altres col·lectius d’empresa, sector, o a nivell català.

Més encara, pensem, modestament, que la IAC –a Catalunya, la Intersindical Valenciana-IV, i l’STEI-i –a les illes Balears, constitueixen l’embrió, el nucli dur, del que ha de és i ha de ser el sindicat nacional que la nació catalana completa, necessita.

Per què necessita això, el país? Perquè son sindicats forts, ben implantats, representatius, plurals, amb un indiscutible compromís en clau nacional, i, important, perquè són les confederacions més nombroses de les opcions alternatives al sindicalisme d’obediència estatal.

Felicitats, doncs, USTEC-STES, i endavant amb la cada cop necessària confluència, col·laboració i vertebració d’un sindicalisme d’àmbit de Països Catalans.

BRAUN, memòries d’una fàbrica / BRAUN, memorias de una fábrica

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!