Wu Ming.cat

A l'esquerra, la CUP

3 de febrer de 2010
2 comentaris

Per què odien a Michael Moore?

Els crítics li retreuen, davant del seu nou film “Capitalismo, una historia de amor” manca d’equilibri i absència d’objectivitat. També que ha deixat de ser un documentalista polític per passar a fer “comèdies negres” (sic). Fins i tot, se li retreu el seu afany de protagonisme. Les seves intervencions personals, en la meva opinió brillants i d’eficàcia incontestable, les qualifiquen de pallassades (…)

Article

BRAUN, memòries d’una fàbrica /
BRAUN, memorias de una fábrica

  1. Jo també hi penso el mateix que tu. M’agrada molt en Michael Moore. És cert que té massa protagonisme al seus films, però és l’únic que als EUA s’atreveix a dir el mateix que pensem, els europeus.
    La Palma d’Or a Canes per ell no va ser una casualitat. A França se l’estimen, i m’imagino que l’haurien donat asil polític si l’haurien volgut.
    Al meu bloc de VilaWeb i també al meu bloc de cinema tinc les crítiques que vaig fer de les seves pel.lícules més conegudes, inclosa “Capitalisme…”
    També tinc en DVD “Bowling for Columbine”, “Fahrenheit 9/11” i l’anterior, “Sicko” (per cert, aquesta té al DVD també doblatge a la nostra llengua, i també amb la veu d’en Joan Carles Gustems com a doblador d’en Moore).
    En Moore sap dir el que pensa, i la prova és que quan en Barack Obama va guanyar el Nòbel de la Pau, en Moore li va escriure una carta: “Li felicito pel Premi Nòbel de la Pau. Ara, guanyi-s’ho”. Al passat, al seu llibre “Estúpids homes blancs”, criticava els demòcrates com a “Patètics fins i tot quan guanyen”. És a dir, no és tant de tendenciòs com diuen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!