vins que estimo (VqE)

vins de proximitat, vins per assaborir

10 de maig de 2014
2 comentaris

55555 visites a VqE. Gràcies !


Gràcies. Als qui de tant en tant miren aquest bloc. Als qui no el miren mai. Als qui aparenten no llegir-lo. Als qui el detesten. I als indiferents, també.

Als qui saben i ens ensenyen de manera generosa. Als qui escolten. Als qui tenen més preguntes que respostes. Als curiosos. Als cercadors infatigables. Als qui sorprenen la parella i els amics amb les seves troballes.  

Als qui triomfen. Als qui es pensen que triomfen. Als qui segueixen esperant que Jancis Robinson escriurà algun dia sobre els seus vins. Als qui no diuen gràcies.   

Als qui han vingut a parlar dels seus premis, o de la botiga del papà, o dels vins del sogre o del patrocinador de torn. Als Peñín’s de casa nostra. Als cronistes i crítics honestos. Als qui no confonen comunicació i propaganda. Als qui defugen misèries i vanitats.

I com no, als qui treballen i se la juguen. Als apassionats. Als perfeccionistes. Als qui aconsegueixen el petit miracle -sovint infravalorat- de fer un bon vi. Als qui animen. Als qui s’emocionen. Als humils. Als qui estimen el vi sense ignorar l’entorn natural i les pràctiques culturals que el fan possible en cada cas.

A la bona gent.

Moltes gràcies per haver compartit algun d’aquests 55555 clics. 
 

  1. De tant en tant llegeixo els teus apunts. Interessants i ajudes molt per conèixer els vins de la nostra terra. Sóc del vi blanc, garnatxa ….. m’agrada molt i en tenim de molt bons a casa nostra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!