Al solstici d’hivern, celebrem l’estiu Balear, Mediterrà, la llum després de la foscor …
Enguany tenia vi de Can Majoral . Aquesta tardor m’havien fet arribar Gorgollassa 2010 per un tast, però això és d’un altre apunt companys. I també S’Heretat 2006 el seu Callet de vinya vella. Viníssim i Callet una atre volta una bella història d’amor, o potser una vella …
Vi: S’Heretat 2006, Can Majoral, S’Algaida
DO: Pla i Llevant
Raïm: majoritàriament Callet i una mica de Sirà i Cabernet.
Elaboració: vi ecol·lògic amb pràctiques biodinàmiques elaborat amb raïm de les vinyes més velles del celler de la finca Son Reus. Fermentació en inox i envelliment de 12 mesos en bóta de roure.
Grau: 14º
Preu: 18€
Tast: roig força cobert per ser callet; nas especiat, herbes de garriga, notes de regalèssia, un fons de fruita vermella no massa dolça; pas per boca sedós, elegant, amb aquella acidesa que li dóna vida i llum, un record d’oliva negra. Ja veig l’argil·la roja entre les oliveres al costat de les vinyes, plaer preciós …
En va sobrar i el vam acabar al cap d’un parell de dies, encara era millor. Ho veieu com cal tenir esperança en el demà, hi ha coses que milloren …
Glopets: ara us vull fer dentetes Ànima Negre, 4 Kilos, Negre de Sa Colònia, S’heretat … quina traca oi? I el d’aquest any quin serà? Ara no toca d’aquí al soltici d’hivern hem de viure i beure moltes coses.
Gràcies Can Majoral!
Salut,
Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!