Viníssim

bloc de vins

El tast més mineral del Celler Edetària

26 de març de 2011

El vespre del  passat divendres 18 de març al Club del Cep, Joan Àngel Llaberia propietari del Celller Edetària va donar una lliçó de sensibilitat i sinceritat, criteri i elegància, i sobretot MINERALITAT amb els seus vins i les seves paraules. Els assistents ja no podrem deslligar mai la feina del Celler Edetària de la riquesa mineral del

Llegir més

Crònica tast jove

17 de febrer de 2011

Quan els sis vins ja ens havien regalat tot allò que tenien dins i nosaltres estavem gaudint amb la “Clotxa” d’alls i tomaquet escalivat, i botifarres crues i negres cada participant del tast va escollir els seus dos vins guanyadors entre els vins tastats. Hi va haver parellles per tots els gustos: el Vi Negre Jove

Llegir més

Oratori 2007:directe del ciment de l’Empordà.

13 de febrer de 2011

Vi: Oratori 2007, Celler Martí Fabra. DO: Empordà Raïm: garnatxa 50%, cabernet 30% carinyena 20% Elaboració: vi negre amb la particularitat que ha estat envellit en dipòsits de ciment durant 12 mesos. Grau: 14.5º Preu: 7€ Tast: lluent i net, bona llàgrima; nas mineral, potent i dolç; en boca és untuós i elegant, i sobretot

Llegir més

Solpost 2007, viudinàmic Montsant

5 de febrer de 2011

Aquest Montsant no para, cada dos dies descobreixes un nou celler. És una DO viudinàmica, no m’he equivocat i tampoc  m’he tornat pre-fabrià, el Montsant és viu i és molt dinàmic. Apareixen petits elaboradors on abans només hi havia raïm a vendre i aquest petits cellers aprofiten l’empenta de les cooperatives de la comarca que van

Llegir més

Dosterras 2007: un vi de Nadal

29 de desembre de 2010

El dia de Nadal a casa vam començar els vins negres amb un Ferrer Bobet 2007, va agradar força, era una aposta segura: fi, amb volum, llaminer i amb fiblada de carinyena i licorella per esmolar els sentits.  Vam apujar el llistó abans de tastar el Dostrerras 2007. Quina putada pel vi. Serem cabrons. El Dosterras

Llegir més

4Kilos 2007

26 de desembre de 2010

La nit de Nadal vaig obrir el 4kilos 2007, feia un parell d’anys que el tenia per casa, la temptació era massa gran, i la carn és dèbil. Més cabernet i merlot que callet i fogoneu, tot és susceptible de millora, de fet el 2007 ja té més callet que el 2006 i menys que el

Llegir més

Templari 2008, el vi vermell de la Terra Alta

23 de desembre de 2010

L’etiqueta d’aquest Templari el qualifica de vi vermell, tota una declaració de principis. Tasta a Viníssim aquest Templari guardià de les essències de la Morenillo, i esperem que tingui més sort que l’ordre del qual pren el nom. Vi:templari 2008, Celler Barbara Forés DO: Terra Alta Raïm:garnatxa negra 55% i morenillo 45% Elaboració:vi vermell amb

Llegir més