Viníssim

bloc de vins

DO Alella: Roura 3 Ceps, un vi negre del Maresme

6 de desembre de 2008

Vi: Roura 3 Ceps 2006, Celler Roura DO: Alella Raïm: Merlot 30%, Cabernet sauvignon 50%, Syrah 20% Elaboració: Vi negre amb una estada en bóta de 15 mesos Grau: 13.5º Preu: 6.50€ Tast: color cirera de mitja capa, lluent i amb llàgrima mitjana. Al nas es barrejen olors dolces de carmel, amb aromes més secs

Llegir més

VINÍSSIM (BLOC DE VINS): DO Penedés: Un tast en 3 vins negres.

10 de novembre de 2008

Vi: “La creueta 2006“, Eudald Massana Noya/Cabernet Sauvignon 60%, Merlot 40%/vi negre ecològic amb 10 mesos de fusta/color cirera granatós, molt lluminós, mitja capa; nas de pebrot vermell, i finalment torrats dolços; en boca és rodó, fresc i un pel àcid, té un final llarg i agradable de fruita vermella/13.5º/9.50€Vi:”Cal Merlot 2005“, Ferrer i Catasús/Merlot 50%, Cabernet

Llegir més

VINÍSSIM (BLOC DE VINS): FUM 2008

27 d'octubre de 2008

Avís: tot i que l’apunt segueix el format habitual del bloc, els continguts us poden agafar per sorpresa Vi: FUM 2008 DO: Transports Ciberians Raïm: Albert Pla 40%, Joan Miquel Oliver 40%, Anímic 20%, Els Nens Eutròfics d’en Pedrals 20 %, i una mica de Carlos Cross Elaboració:Destil·lació de fum i d’universos musicals a l’antiga fàbrica

Llegir més

VINÍSSIM (BLOC DE VINS):PORTELL ROSAT TREPAT 2007, UN TREPAT DE LA CONCA DE BARBERÀ

9 de setembre de 2008

Tornem a la Conca de Barberà per tastar un dels seus raïms autòctons: el trepat. Raïm de producció agraïda, però de salut delicada. Aromes singulars i graduació baixa. Color clar i sabor especial. Algunes guies qualifiquen els vins rosats elaborats amb aquesta varietat d’exòtics. Un raïm exòtic i amb contradiccions: és un raïm negre que ara està de

Llegir més