Viníssim

bloc de vins

30 de novembre de 2014
0 comentaris

Eccoci … Aquí estem Viníssims…

Venim d’un silenci molt llarg, però de molta activitat …

Ben tornat i ben trobat per parlar una mica de vins i una mica més d’allò que envolta les copes plenes i buides, allò que paga la pena compartir.

Eccoci, ergo aquí estem en italià, és un celler de les Gavarres, envoltat de bosc i d’humitat desitjada, vora un antic volcà. D’ascendència italiana i somnis deslocalitzats, de raïms que parlen francès -no patiu companys la lluita continua, i com que l’estem guanyant ja podem ser generosos …-

Vet’ho aquí que els vins et parlen directament a les emocions, l’elogi de la passió pura: només tu i la copa, tu i els ulls que et miren, la paraula que et crida, els mots que regales, els llavis tacats i les carícies de la llengua …

respecting_mother_nature

L’Eccoci és bosc, humitat, frescor i Gavarres; és seda i acidesa; és sorpresa … Són 3 mesos de bóta i ampolla llarga, vidre que fa els vins més transparents al paladar, els afina i ens  il·lumina el gust. Un vi d’aquells que no cansa, per beure’n molt. Un vi que  com molts vins Viníssim que ens agrada més que el seu germà gran, més fosc i menys clar.

Un vi de l’Anna fet per tu, un punt passat de preu, perquè es fa amb most flor, un punt massa bo per no fer-li cas … I a tu, ja te’n fan de cas?

Viníssim, clava el nas, olora fort, glop petit i fes que el plaer sigui llarg

Content de ser amb vosaltres, aquí estem: eccoci wine, aquí el vi …

Salut,

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!