Vi: Siós Les Creus 2010, Celler Costers del Sió
DO: Costers del Segre
Raïm: 100% ull de llebre
Elaboració: vi negre amb maceració en fred, remuntats i delestages i un pas per bóta de roure francès de 300l de 9 mesos.
Grau: 13.5º
Preu: 7,83€
Tast: roig i lluent, concentrat al centre de la copa; nas especiat, amb un fons de confitada; rodó, golós i sobretot una acidesa present madura i llaminera que fa que en beguis més del compte; perfecte per beure i menjar a l’hora. Viníssim!
Glopets: dues bones notícies, un Costers que surt viu de la bóta i la confirmació que l’ull de llebre ens pot donar vins tan àcids com llaminers i fer-nos oblidar aquell 40% de vins que es beuen a Catalunya amb un producte fet aquí, de qualitat i a un preu més que competitiu. El que m’agrada per aixó és que a Costers insisteixin amb l’ull de llebre, posats a diferenciar els seus vins negres i tenint amb compte que no hi ha giare ull de llebre a Catalunya, tenen camp per recorrer.
Salut,
Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!
aquest diumenge he tastat Cucó, del Montsant i m’ha sorprès gratament.
el coneixes? hi ha el jove i el selecció. a veure si el comentes!
salut i vins catalans