Primer Viníssim de l’any: Solà Fred Blanc 2012

M’agrada encetar l’any a Viníssim amb un vi de la collita nova. Un vi jove, carregat de vida i esperança. Tenim l’oportunitat de viure un altre any, de beure’l, celebrem’ho doncs amb un glop de sol i de llum.

El Solà Fred Blanc 2012 va ser el primer vi de la nit de cap d’any. Tancàvem dotze mesos tastant el nostre primer vi del 2012: Macabeu 75% i Garnatxa Blanca 25% plens de dolçor i acidesa, cap punxa per enlloc, golòs i fresc. Un vi d’aquells per beure entre galledes i a doll, podria fer-nos mal.

Sight no more ladies, sight no more … Cada glop una festa, la nostra.
Una promesa d’estiu.
Aguantarem el fred fins que el bon temps tornarà … i mentrestant gaudirem de vins com aquest. 

Un vi per molts paladars i més butxaques.No arriba a 5€ amb sort potser 4€. quants cops pots comptar i comprar la felicitat amb els dits d’una ma.

Aquest és un dels vins que ha de fer forat en el públic més jove.
Perquè és un vi directe, clar i de plaer rotund.
Perquè els joves estan buscant els seus vins i els vins joves el seu públic. Insistirem en aquest vins i en aquest públic. 
Tornarem al Masroig.

Ara emplenem la copa amb Solà Fred Blanc, Negre o Rosa. Clavem el nas, olorem fort, xarrupem llarg i mentre ens delim, tanquem els ulls, recordem el millor del curs passat i fem la promesa que aquest any lluitarem per ser millors.

Salut i que la força del vi us acompanyi! 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *