Viníssim

bloc de vins

23 de novembre de 2012
0 comentaris

Desig …

Desig … Quin nom més bonic per un vi.

A l’estimat Mas Candí, com recordo el Mandó de Can 28 i l’elegància del tots el QX haguts i per haver, tenen un vi sensual, bónic, juganer  i llaminer:Desig 2011.

Vi: Desig 2011, Celler MAs Candí

DO: Penedès

Raïm: Xarel·lo 100%

Elaboració: vi blanc de vinya vella ecol·logica i biodinàmica de 48 anys, maceració en fred, envelliment de 7 mesos amb les mares amb batonage en dipòsits d’ínox.

Grau: 13º

Preu:8.5€

Tast: magnífic color, molt lluent; al nas d’entrada poma, però de seguida és un festival de fruita tropical amb notes de fonoll; en boca és molt untuós, que bons que són els vins ben treballats amb les mares; acidesa, notes minerals i un final amargós; amb més volum que persistència, deixa un gust molt agradable. És directe i clar, més que un Desig un Plaer ….

Glopets: De Mas Candí només en puc dir coses bones. Els vaig descobrir de casualitat i els seus vins m’han fet passar molt bones estones. El QX fa temps que és una estrella a tots els tasts on el presento.
Juntament amb Pardas, és per Viníssim, un els cellers més interessants del Penedès.

Interessant també la vinya experimental que tenen plantada amb varietats recuperades i portades de l’Alguer com el Mònica, el Cannonau … Que ja han començat a treure el cap per algun dels seus vins com Les Forques. 

Pel que he vist el Desig porta el mateix camí que el seu germà gran, a la gent li agrada molt. Fresc, intens i saborós … Que més li podem demanar a un Desig …

Salut,

* Ep i un dia d’aquests us parlaré de l’Indomable … el seu cava amb sumoll.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!