COMPROMÍS-Iniciativa per Llíria

www.compromisperlliria.org

4 de setembre de 2012
0 comentaris

El veïns de Llíria mostren el seu rebuig a l?ordenança injusta, discriminatòria i especulativa que vol aprobar el PP

En lloc de fer els deures i fer un Pla Director de Sanejament, com ja va proposar Compromís, on es done una solució definitiva i econòmicament viable als usuaris, l’ajuntament de Llíria dirigit pel PP vol que els propietaris facen més PAIs en plena crisi o cas contrari seran sancionats.

Es a dir, “susto o muerte”. O et cobren el doble per col·locar unes depuradores que valen milers d’euros i que després han de ser substituïdes per la connexió al clavegueram, o fas un PAI on el cost pot arribar a deixar-te sense vivenda.

El PP sols pensa en urbanitzar i arruinar les economies familiars
La responsable d’este sense sentit és la regidora d’Urbanisme, que sols pensa en seguir urbanitzant a costa del que siga i en arruïnar les vides de moltes famílies que, per este tipus d’accions, es veuen atrapades en embargaments de propietats i de comptes corrents.

Els milers d’al·legacions recollides demostren que la Regidora d’Urbanisme s’equivoca, que el PP ha de rectificar l’ordenança de vertits i que no es pot seguir maltractant a un poble que compta amb 3.000 persones sense treball i on les empreses i economia local estan totalment desaparegudes i paralitzades, sense perspectiva de futur i sense recursos i solucions a curt termini.

LAS PROVINCIAS.- Los vecinos de Llíria reúnen 4.000 alegaciones para no instalar depuradoras en chalés

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!