ENTRANTS
Panadetes de xot tendre amb cabell d’àngel
Coquetes de carxofa amb jonquet
PRIMER
Sopes de Pasqua amb llengües del papa i menuts de gallina
SEGONS
Calamarsets farcits amb poma i moniatos confitats
Perdius de capellà amb figues seques i pasta d’ensaïmada.
POSTRES
Tortades Reials amb flors fresques de taronger
Ensaïmada entrunyellada de patata
Tot això regat amb el vi negre TRISPOL de les Bodegues Mesquida i Mora de Mallorca i 20 euros. La felicitat no té preu.
Feia més d’un mes que no escrivia. M’ha semblat bé trencar el gel amb gastronomia i fer-vos un poc de gola. Mem si a algun amic li abelleix venir a tastar algun dia els petits plaers de ma vida. En Joan Alcaraz m’ha retret amb eficàcia la meva absència. Vagi per a tu i tots els amics aquesta picadeta d’ull enyorada.
A reveure, estimadons i estimadones
Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!
Bona nit.
Avui el pèndol ens ha fet el menú per a tota la tropa… i només puc dir que ha estat espectacular! Wow, els calamars i les perdius han deixat petjada! Boníssim! Mil gràcies MV ;D