Entre el Túria i el Ridaura

el bloc de vicent

Tsasiki

Arribem a l’illa d’Eubea i la primera sorpresa és que la colònia escocesa de l’illa ens invita a sopar. Menjar grec per tots els costats, Tsasiki a tots els plats, aquesta salsa que es fa a base de cogombre, iogurt grec i all (crec recordar, fa anys que no la prepare). Una gran vetllada, parlada majorment en anglès, idioma que tinc oxidat des de l’entrada del euro. Hi ha parts de Grècia on la verdura i la fruita encara sap a verdura i fruita. Ara, els mateixos grecs s’encarregaran de perdre tot el bo que conserven. La sensació que tens quan condueixes per les carreteres gregues i passes uns dies en pobles menuts, és la de retrocedir a l’Ejpanya dels anys 40 o 50.


Respon a Kara Man Lis Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.