Entre el Túria i el Ridaura

el bloc de vicent

Targeta “Mi cuenta ambiental”. La gran presa de pèl del CVI

M’acaba d’arribar una carta, amb un targeta, del Consorci València interior (CVI). Evidentment està escrita en castellà i signada pel seu president. Primera relliscada, quina llengua es parla a Llíria?
La presa de pèl és que diu que amb aquesta targeta em premiaran per reciclar i m’avisen que la podré utilitzar a la deixalleria municipal. I és ací on veig la presa de pèl. Almenys en el meu cas, el 90% del que recicle ho llence als contenidors de prop de casa i aquesta opció no compta. Només quan tinc objectes grans o que es deixen al contenidor és quan he anat a fer ús de la deixalleria, per tant no veig on està el premi. I ara bé la segona, que encara és millor. Durant el primer any, el premi per reciclar seran xecs descompte per comprar al comerç local; i m’ho volen vendre com a que estarè ajudant als comerciants del meu poble. Mire, a mi, que em tornen els diners, que ja els utilitzaré com jo vulga, que potser tinc altres necessitats més importants que el consumir sense cap criteri, només per gastar els seus xecs.
Res, que ens  volen prendre per tontos o alguna cosa semblant. L’únic que aconsegueixen, és que els que reciclem ho enviem tot a pastar fang i deixem de fer-ho.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.