Temps furtat, de Joan Miquel Gisbert.

Que no quede en l’oblit el patiment de la gent durant la puta dictadura dels feixista Franco i tot els seus còmplices. Això és el que ell volen, que obliden, per a perpetuar-se ells al poder i continuar fent el que vulguen sense cap oposició, o en tot casa una oposició controlable i dòcil. Aquest és l’objectiu d’aquest debut literari de Joan Miquel Gisbert, company de trobades muixerangueres i altres actes per defensar la cultura del país. Ell diu que és una història d’amor inspirada en fets reals, però no pot amagar l’època i els fets on aquesta s’emmarca.
Bon debut per a una persona totalment autodidacta. Així que només cal desitjar-li sort i endavant!


El passat divendres varen fer una presentació de llibre a la ciutat d’Algemesí. En aquesta ciutat el podreu trobar a la llibreria Samaruc.

Aquesta entrada ha esta publicada en el meu país, Literatura. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.