Mar d’estiu, de Rafel Nadal.

Lluís Nicolau d’Olwer, Josep Pla, Josep Cullell i Ramis, Josep Lluís Carod-Rovira i finalment Rafel Nadal. Sembla que els escriptors catalans no poden resistir la temptació d’escriure sobre el nostre mar mediterrani i a mi em sembla de meravella, ja que gaudisc dels seus escrits i records al temps que recorde els meus viatge i vivències pels llocs descrits o imagine que faria als llocs que encara no he visitat.
En aquest cas l’autor gironí ens dona una volta pel mediterrani que comença a la fosca de Palamós i es va desplaçant per Stromboli, Hidra, Xipre, Port-lligat, Icària, sense oblidar altres llocs del nostre antic mar, acabant amb unes postals literàries amb les seus impressions de la situació passada i actual de les nostre costes.
És el meu primer llibre de Rafel Nadal, potser recupere algun dels anteriors.

Aquesta entrada ha esta publicada en el meu país, Literatura. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*