És que abans no érem així, d’Empar Moliner

D’Empar Moliner només havia llegit els seus articles a la premsa i aquesta setmana em vaig trobar aquest recull de contes seu a la papereria on compre la premsa el cap de setmana (a València el diari Ara només arriba dissabte i diumenge). M’ha sorprès positivament i m’han agradat aquesta petits relats o l’autora porta situacions quotidianes al límit amb l’humor que tant caracteritza els seus articles al diari Ara. Ha valgut la pena arriscar-se i a veure si continuen arribant llibres en català a les papereries de Llíria, i el més important, que la gent responga i els compre.

Aquesta entrada ha esta publicada en Literatura. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*