Pirates i corsaris catalans, d’Àngel Joaniquet

Continue rescatant llibres que tinc per casa, degut al confinament. Ara toca aquesta petita història sobre la pirateria al nostre país.
De Pirates sempre hi ha hagut, que no recorda els de Ben-hur? I al nostre país també, tenint la seua època més important a partir del regant de Pere el Gran fins l’obertura dels nous mercats a Amèrica, quan l’activitat dels corsaris i pirates es trasllada al Carib. Aquesta activitat va ser fomentada per les autoritats de l’època sobretot per perjudicar als competidors comercials d’altres països, i en aquest aspecte, ningú es salva.

Aquesta entrada ha esta publicada en el meu país, política. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*