Quan s’apague la llum, de Joanjo Garcia.

Pot un selfie fet entre dos germans desencadenar una història de com descobrir un complot internacional? Doncs sembla que sí, i Joanjo ens ho demostra en aquest nova novel·la que ha publicat en Bromera. Si quan fas la foto veus que t’impedeixen publicar-la utilitzant qualsevol mitjà, i després vas descobrint que sense adonar-te’n has fotografiat allò que no deuries, comences a preocupar-te i acabes descobrint el que no esperes. I no dic res més, per no desvetllar més coses sobre l’argument i el final.
En aquesta història l’autor ens ensenya un poc els seus gustos literaris de jove, i la novel·la de Verne, Viatge al centre de la terra, té un paper important com a fil conductor dels successos, així com per ajudar a interpretar els somnis de la protagonista, ajudat per les imatges de la versió cinematogràfica dels anys 50, interpretada per James Mason i Pat Boone. A mes, altres pel·lícules sobre la II Guerra Mundial, amb protagonistes nazis ens van ajudant entendre la relació de la trama amb les extincions, les epidèmies,catàstrofes ecològiques i el dilema final amb que acaba la novel·la.
Recomanable, però no sé si l’editorial ha encertat el moment d’editar aquesta novel·la amb la que ens ha vingut damunt els darrers dies i la raó d’això la descobrireu si arribeu al final del llibre.

Aquesta entrada ha esta publicada en Literatura. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Quan s’apague la llum, de Joanjo Garcia.

  1. Josep Coll diu:

    L’ha encertada del tot! Açó és un complot!