Un fonamentalista del Vinalopó, i altres contarelles, d’Enric Valor

Contarelles? i no rondalles? Sí, Enric Valor utilitza aquest nom per aquests petits relats curts, ja que s’allunyen del món fantàstic de les rondalles i aquestes contarelles estan basades en anècdotes o fets reals succeïts a les comarques del sud del País Valencià cap als anys 30 del segle XX. És la darrera obre escrita per l’autor de Castalla i trobe que, malgrat que no són del genere rondallístic per inspirar-se en fets reals, la manera de narrar-les s’hi acosta i es fan agradables de llegir per tots els públics, sobretot l’adult que ja coneix la situació política i cultural de l’època.

Aquesta entrada ha esta publicada en el meu país, Literatura. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*