Entre el Túria i el Ridaura

el bloc de vicent

“Pijos urbanites” al Camp de Túria.

Els darrer anys els pobles del Camp de Túria han augmentat molt la població, però sembla ser que per culpa d’uns quant d’aquests, els pobles han de deixar de ser-ho, han de deixar de fer les coses que feien abans i que no molestaven a ningú. Aquest problema ja fa temps que passa a molts pobles rurals del Principat, han eixit a la premsa i han provocat debats. Sembla ser que a alguns turistes els molesta els esquellots de les vaques quan pasten pel camp, l’olor de les granges o quan un pagès fema el seu camp, i altres coses semblant.
Al Camp de Túria, els darrers anys ja han començat les queixes: que si van a sulfatar massa aviat el taronjar i no em deixen dormir, que si els pollastres canten, …… Sembla ser que als “pijos urbanites” els molesten aquestes coses, però no els molesten les motos a escapament lliure, els petards dels fallers desbocats, la música estrident d’alguns saraus (fallers o no),….I fins i tot arriben a posar denúncies al Síndic de greuges que després pressiona als ajuntament per atendre les queixes del denunciant, però mai intenta esbrinar que passa en realitat.
Doncs amb aquest panorama, avui ens hem trobat una alegria, i és que sembla que alguna gent està reaccionant i comença a queixar-se d’aquest menyspreu cap a la vida als pobles, ja que hem trobat aquest cartell tan divertit a l’explanada del CIJ de Riba-roja de Túria:

Supose que em faré uns quants enemics més amb aquest article, però ja passe de ser políticament correcte.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.