Mal de ojos, de Chema Sánchez Alcón.

Amb aquesta nova novel·la Chema continua amb la mateixa temàtica encetada a la seua anterior novel·la, Narragonien. Però si en la primera parla de l’escalada d’un corrupte dins del règim franquista, utilitzant tots els mitjans al seu abast, en aquesta ens descriu el que normalment anomenem les clavegueres de l’estat (sense nomenar-lo), però des del genere fantàstic amb citacions filosòfiques i mitològiques que fan que aquesta descripció siga un poc més digerible, ja que aquesta nova novel·la és molt més dura que l’anterior degut a la temàtica tractada.
Totalment recomanable, i més després de veure per les llibreries les coses que es publiquen, que com a vegades diu Alfons Cervera, autor del pròleg, són totalment prescindibles.

Aquesta entrada ha esta publicada en Literatura. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*