Entre el Túria i el Ridaura

el bloc de vicent

Compromís, quin compromís?

Avui, Josep Barberà, president d’ERPV, i Josep Lluís Albinyana, expresident del consell preautonòmic, visitaven a la presó de Lledoners. La notícia segurament, passarà desapercebuda a la premsa, però per la gent que volem la llibertat i més democràcia al nostre país no, i més si comparem amb el que fan els polítics valencians que ens representen actualment, i ho dic especialment pels líders de Compromís.
Fins ara, crec que només Alexis Marí,es-diputat de Ciutadans, havia visitat als presos polítics, i també una ex de ciutadans, Carolina Punset, s’havia entrevistat amb el President Puigdemont a l’exili. La pregunta, després d’aquests fets és: quin compromís té Compromís amb la lliberta? amb els país? Sembla que poc o cap. Només el president de les Corts, el Sr. Enric Morera ha fet declaracions a favor del presos, la resta, s’han quedat muts? No li fa vergonya a alguns dirigents de la coalició que els ex-representants de Ciutadans hagen anat ja i ells no?
A més el passat dissabte férem a Bétera una concentració de protesta contra la violència feixista que varem passar el darrer mes de setembre durant la celebració de l’Aplec del Camp de Túria. Encara estem esperant els suport d’algunes seccions locals de Compromís de la comarca.
Potser aquest tacticisme preelectoral els faça guanyar vots, però també els farà perdre molts.

PD: Per si algú de Compromís té la pell molt fina, la meua crítica vol ser constructiva. S’estan fent coses molt bé i cal seguir endavant, però no tenim que oblidar la lluita per la democràcia i la llibertat dels pobles. I si en alguna dada estic equivocat, aviseu-me i la rectificaré.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.