El mago de Oz, de L. Frank Baum.

Crec que va ser Orson Welles el que va dir que podia fer una gran pel·lícula a partir d’una novel·la mediocre, doncs açò he recordat en acabar aquesta novel·la. Molta gent diu que les pel·lícules mai milloren el relat escrit prèviament. Jo no opine el mateix, crec que son llenguatges diferents i ha de ser molt dolenta l’adaptació per afirmar que empitjora el relat. Ara, si que crec com Welles que el pot millorar i aquesta novel·la o conte americà és un clar exemple: la versió cinematogràfica, a mi m’agrada molt més i crec que és molt millor que el relat, del qual m’esperava molt més. Potser m’espera una Història interminable? O és massa infantil?

Aquesta entrada ha esta publicada en Literatura. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a El mago de Oz, de L. Frank Baum.

  1. Arlette Mana diu:

    I la musica que acompanya la peli ?? Genial !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*