Ara, la conselleria de Sanitat: Valencià? per a què?

Fa uns mesos, la cooperativa Consum feia un pas endarrere en la normalització del català.La setmana passada denunciava l’oferiment per part de la Universitat de València d’una conferència sobres estadística als centres de secundària, només en castellà. Hui, vaig a donar sang i la tercera en poc de temps.Després d’una certa normalitat després dels anys governant el PP, hui ha anat a donar sang i em trobe la sorpresa de que el regal és una motxilla amb el lema escrit en castellà, i evidentment, m’han informat que només tenien aquestes. Ara, li toca a la conselleria de sanitat o a la federació de donants, el menysprear als valencians? quina serà la següent? Per això està Compromís formant part del govern dels valencians? Per favor, JA HI HA PROU!

Aquesta entrada ha esta publicada en política. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.